Atpūtas un vides izglītības piedāvājums LVM dabas parkā Tērvetē skolēnu grupām 2021

01.09.2021 11:09

 

Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē sākas rudens rosība. Zinātkāram, aktīvam un radošam Tērvete ir dienas ekskursijas galamērķis!

Izstaigā LVM dabas parka Tērvetē takas un taciņas, satiec pasaku tēlus, uzkāp dižajā koka skatu tornī izpēti rūķu ciemu un pilsētu Čiekuri, atklāj Pasaku meža koka skulptūras, pārbaudi spēkus Atrakciju laukuma šķēršļu takās un rodi ceļu koka labirintā.

Aktīvām pirmsskolas un skolēnu grupām rudens krāsotā mežā ir iespēja apvienot aktīvo atpūtu dabā ar izzinošu mācību stundu Zaļajā klasē vai Meža mātes takā. Bet oktobra mēnesī būs iespēja doties pārgājienā pretī rudens noskaņām kopā ar LVM dabas parka Tērvetē vides izglītības speciālistiem. Ar prieku atgādinām, ka vides izglītības nodarbības ir iekļautas dabas parka Tērvetē apmeklējuma biļetēm. Vairāk informācijas un pieteikšanās nodarbībām pa kontakttālruni – 292 576 77.

img 1509

Nenogurdināmos un azartiskos skolēnus gaidīs Tērvetes gaisa takas – virvju konstrukcijas kokos un 200 m nobrauciens starp Tērvetes dižajām priedēm. Par gaisa taku apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi no ieejas maksas LVM dabas parkā Tērvetē. Vairāk informācijas un pieteikšanās pa mob. telefonu – 29944079.

Viesojies Anneles Zoo - dzīvnieku dārza apmeklētāji var brīvi pastaigāties pa dzīvnieku aplokiem, glaudīt trušus, kaziņas, fotografēties, pabarot dzīvniekus, vērot mājputnu un nūtriju dzīvi. Te iekārtota lapene nesteidzīgai atpūtai un leļļu namiņš bērnu rotaļām. Dārza apmeklējums apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi no ieejas maksas LVM dabas parkā Tērvetē. Vairāk informācijas un pieteikšanās pa mob. telefonu – 26738535.

a zoo

Izzināt tropus aicina Tērvetes Tauriņu māja. Gan lieliem, gan maziem skolēniem un bērnu dārzu audzēkņiem ir iespēja iepazīt dažādu krāsu, formu un izmēru tauriņus, apskatīt bruņurupučus, putnus, zivis un citus. Profesionāls gids (iekļauts cenā) izstāstīs vairāk par tauriņu uzbūvi, dzīvesciklu un skolēniem būs iespēja izspēlēt izzinošu spēli par tropu tauriņiem. Par Tauriņu mājas apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi. Vairāk informācijas un pieteikšanās pa mob. telefonu – 26622444 vai 29353571. Informējam, ka Tērvetes tauriņu māja būs atvērta līdz oktobra vidum.

tt

Savukārt Tērvetes Tīklu parkā visiem, visiem ir iespēja izlēkāties līdz spēku izsīkumam. Te tīklu tuneļos un batutos var izspēlēties arī paši mazākie aktīvās atpūtas cienītāji. Vairāk informācijas - tervetestikluparks.lv.

tiikli

Bet aktīvus pamatskolēnus un vidusskolēnus ar sportiskām aktivitātēm un izaicinājumiem gaida Tērvetes Tarzāns dažādu līmeņu trasēs. Te izveidotas deviņas dažādu grūtības līmeņu trases ar vairāk nekā 100 šķēršļiem, kas ir piemērotas visām vecuma grupām un fiziskās sagatavotības līmeņiem. Vairāk informācijas - tervete.tarzans.lv/.

tarzans

Informāciju par atpūtas iespējām parkā un papildu piedāvājumu skolēnu grupām iespējams saņemt katru dienu no plkst. 09.00 – 17.00, zvanot pa tālruni 28309394.

Latvijas valsts mežu dabas parku Tērvetē vēl patīkamu, izzinošu un aizraujošu atpūtu dabā!

 

citi raksti no šīs kategorijas

Skatīt visu
Vairāk nakšņošanas vietu LVM tūrisma un atpūtas centrā “Spāre”

Uzsākot jauno tūrisma sezonu, “Spāres” namiņos un istabās turpmāk varēs nakšņot vairāk viesu.  Palielinot gultasvietu skaitu, tagad ”Spārē” kopā iespējams nakšņot līdz...

Koku stāsti izskanējuši

  Līdz ar pavasara saulgriežiem un dabas pakāpenisko mošanos, Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētumā 1.aprīlī izskanēja “Koku stāsti gaismai”. Šajā dienā LVM Kalsnavas...

LVM dabas parkā Tērvetē noslēgušās Lieldienu radošās darbnīcas

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē ģimenei ar bērniem draudzīga vieta, kas vienmēr sarūpē papildu iespējas interesantai atpūtai dabā. Pirmsskolas un sākumskolas bērnu...

citi saistītie raksti

Skatīt visu
Valpurģu nakts "Ar Mežavēja spārniem" LVM dabas parkā Tērvetē

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē 30. aprīlī aicina visus uz ikgadējo maģisko Valpurģu nakti “Ar Mežavēja spārniem”, piedāvājot plašu izklaides un kultūras programmu dabā...

Aktīvo ģimeņu diena LVM dabas parkā Tērvetē

LVM dabas parkā Tērvetē 20. aprīlī notiks ikgadējā aktīvo ģimeņu diena “Cibric, cibric uz mežu”! Šajā dienā aicināts piedalīties ikviens aktīvas atpūtas un sportiska dzīves veida...

Jaunas gudrības LVM Kalsnavas arborētuma “Mazo dārznieku skolā”

Šogad Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētums īsteno jaunas vides izziņas un izglītības nodarbības ģimenēm ar bērniem – “Mazo dārznieku skolu”. Visa gada garumā, reizi mēnesī,...

profils

izvēlne

Vizuālie iestatījumi
izvēlne
profils

Krāsu uztvere

Teksta lielums