Valpurģu vakara pastaiga LVM dabas parkā Tērvetē

25.04.2022 14:04


Visi, kam sirds alkst pēc kā neierasta un neparasta, tiek aicināti pavadīt gada noslēpumaināko nakti Tērvetes Pasaku mežā! Pēc divu gadu pārtraukuma 30.aprīlī LVM dabas parkā Tērvetē atkal notiks Valpurģu nakts svinības, piedāvājot plašu izklaides programmu visai ģimenei!

Rūķu pilsētā Čiekurē parka mazākajiem apmeklētājiem no plkst. 17 - 19 izskanēs koncertprogramma “Valpurģīšu Laika Rats”. Šeit jautri smiesim, iesim rotaļās, piedalīsimies atraktīvās nodarbībās un piedzīvosim brīnumus! Noslēgumā bērnus iepriecinās burbuļu šovs.

Tradicionālais Valpurģu nakts pasākums LVM dabas parkā Tērvetē mainījis formātu, kļuvis citāds. Solidarizējoties ar notiekošo pasaulē, šogad izpaliks iemīļotais salūts.

Aicinām doties pastaigā, kura ar maģiskiem un mistiskiem elementiem vīsies cauri Pasaku mežam no plkst. 20 - 23. Te varēsi piedzīvot gaismas un skaņu spēles, neparastas, negaidītas, noslēpumainas tikšanās ar atšķirīgiem un dažādiem tēliem. Starp viņiem satiksi arī iemīļotās Tērvetes sila raganiņas. Pastaigu takas nostūros redzēsi īpašas maldugunis -  uzmanies, ka neaizvilina no ceļa un neieved meža biezokņos! 

Parka apmeklētāju ērtībai mežā kursēs gaismām rotāts Pasaku bānītis un teritorijā esošās kafejnīcas strādās līdz plkst. 23:00.  

Ieeja Valpurģu nakts pasākumā ar LVM dabas parka Tērvetē biļetēm. Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts un/vai filmēts, šie materiāli var tikt publiskoti. Pasākuma apmeklētājus lūgums ierasties ar gaismas lukturīšiem.

sized valpurgis

Gūsti jaunus, emocijām bagātus iespaidus, viesojoties arī citos tūrisma objektos:

Tērvetes tauriņi Valpurģu naktī ir sagādājuši pārsteigumu – nakts ekspedīciju! Apbrīno eksotisko krēslas tauriņu parādi un cēlo lidojumu. Līdz ar krēslas iestāšanos Tauriņu māja izgaismosies krāsainās gaismās un tērpsies muzikālā noformējumā. Tērvetes tauriņi atrodas pie dabas parka Tērvetē lielās autostāvvietas.

Samīļo un pabaro pūkainos trušus, draiskulīgās kazas, cirtainās aitas un citus Anneles Zoo mītošos dzīvniekus! Valpurģu nakts svinību dienā Anneles Zoo atvērts līdz pl.19:00.

Meža naksnīgo sajūtu cienītāji aicināti doties piedzīvojumā Tērvetes Gaisa takās, kas veidotas no virvju un koka konstrukcijām vairākus metrus virs zemes. Tās būs izgaismotas un pieejamas līdz plkst. 23:00.

Aktīvie un azartiskie apmeklētāji gaidīti izaicinošajās Tērvetes Tarzāns šķēršļu trasēs. Pieejamas deviņas dažādu grūtības līmeņu trases ar vairāk nekā 100 šķēršļiem! Adrenalīna deva garantēta!

Nebēdnīgie un rotaļīgie dabas parka viesi var doties izšūpoties un izlēkāties atsperīgos, krāsainos tīklos Tērvetes tīklu parkā.

Sadarbības partneru tūrisma objektos par apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi.

Lai krāšņām emocijām bagāts vakars! Tiekamies Tērvetē!

 

 

 

citi raksti no šīs kategorijas

Skatīt visu
Bērnudārza izlaiduma svinības Rūķīšu mežā

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē aicina – svini bērnudārza izlaidumu kopā ar mums! Bērnudārza izlaidums ir īpašs notikums ikviena mazā absolventa dzīvē - tas vēl...

“Ezerniekos” ierīkota rotaļu istaba bērniem

Atsaucoties LVM tūrisma un atpūtas centra “Ezernieki” viesu ierosinājumiem, atpūtas centrā ierīkota rotaļu istaba bērniem, kur mazākie “Ezernieku” viesi turpmāk varēs darbīgi un...

Vairāk nakšņošanas vietu LVM tūrisma un atpūtas centrā “Spāre”

Uzsākot jauno tūrisma sezonu, “Spāres” namiņos un istabās turpmāk varēs nakšņot vairāk viesu.  Palielinot gultasvietu skaitu, tagad ”Spārē” kopā iespējams nakšņot līdz...

citi saistītie raksti

Skatīt visu
Valpurģu nakts "Ar Mežavēja spārniem" LVM dabas parkā Tērvetē

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē 30. aprīlī aicina visus uz ikgadējo maģisko Valpurģu nakti “Ar Mežavēja spārniem”, piedāvājot plašu izklaides un kultūras programmu dabā...

Aktīvo ģimeņu diena LVM dabas parkā Tērvetē

LVM dabas parkā Tērvetē 20. aprīlī notiks ikgadējā aktīvo ģimeņu diena “Cibric, cibric uz mežu”! Šajā dienā aicināts piedalīties ikviens aktīvas atpūtas un sportiska dzīves veida...

Jaunas gudrības LVM Kalsnavas arborētuma “Mazo dārznieku skolā”

Šogad Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētums īsteno jaunas vides izziņas un izglītības nodarbības ģimenēm ar bērniem – “Mazo dārznieku skolu”. Visa gada garumā, reizi mēnesī,...

profils

izvēlne

Vizuālie iestatījumi
izvēlne
profils

Krāsu uztvere

Teksta lielums