LVM Kalsnavas arborētums piedāvājums skolām

17.05.2022 13:05

 

Pavasarīgs sveiciens no Latvijas valsts mežu zaļā pagalma – LVM Kalsnavas arborētuma.

Arborētums ir pazīstams ne tikai ar nozīmīgo kokaugu kolekciju, bet arī daudzveidīgo piedāvājumu tiem, kuru izziņas kāre ir nerimstoša, tāpat pārsteidzošo dabas materiālu klāstu, no kuriem gatavot ko skaistu. Aicinām doties uz arborētumu, kur katrs mirklis ir kolekcijas vērts.

Pavasara izziņas piedzīvojumos aicināti  pirmsskolas, sākumskolas, pamatskolas, vidusskolas skolēni, visi kam vēlme doties dabā kolekcionējot, atklājot un izzinot.

LVM Kalsnavas arborētums Zaļā pagalma skola aicina skolēnu grupas uz nodarbībām: “Krāsu medības”, “Ūdenim pa pēdām”, “Sēkliņas piedzīvojums”, “Zināmais nezināmajā – biorafinēšana” un “Dabas pētnieka pēdās”. Interaktīvā nodarbībā, mācību stundas garumā darboties prieks mīsies ar jauniem atklājumiem un pozitīvām emocijām.

Arborētumā bez dabas izziņas iespējamas ar radošas nodarbības, skolu audzēkņiem radot savus auduma maisiņus, koka medaļas vai kādu sapņu ķērāju.

Visa mācību gada garumā audzēkņi, kas mācās 6.klasē aicināti doties Meža ekspedīcijā. Dabaszinību apguve mežā, dod iespēju mācību stundās iegūtās zināšanas izmantot dabā.

Savā klases eksursijā iekļaujiet pikniku dārzā, elpu aizraujošu torņa apmeklējumu un kādu paslēpju raundu tūju labirintā.

Uz tikšanos LVM Kalsnavas arborētumā, vietā, kur neiespējamais kļūst iespējams.

Skolu ekskursijas pieteikt, zvanot +371 25736933 vai rakstot Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

citi raksti no šīs kategorijas

Skatīt visu
Bērnudārza izlaiduma svinības Rūķīšu mežā

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē aicina – svini bērnudārza izlaidumu kopā ar mums! Bērnudārza izlaidums ir īpašs notikums ikviena mazā absolventa dzīvē - tas vēl...

“Ezerniekos” ierīkota rotaļu istaba bērniem

Atsaucoties LVM tūrisma un atpūtas centra “Ezernieki” viesu ierosinājumiem, atpūtas centrā ierīkota rotaļu istaba bērniem, kur mazākie “Ezernieku” viesi turpmāk varēs darbīgi un...

Vairāk nakšņošanas vietu LVM tūrisma un atpūtas centrā “Spāre”

Uzsākot jauno tūrisma sezonu, “Spāres” namiņos un istabās turpmāk varēs nakšņot vairāk viesu.  Palielinot gultasvietu skaitu, tagad ”Spārē” kopā iespējams nakšņot līdz...

profils

izvēlne

Vizuālie iestatījumi
izvēlne
profils

Krāsu uztvere

Teksta lielums