"Ezerniekos" tiekas Madonas novada tūrisma pakalpojumu sniedzēji

12.05.2023 16:05

lubanas apkartne 12

Lai iepazītos ar Lubānas puses tūrisma objektiem, "Ezerniekos" pulcējās tūrisma pakalpojumu sniedzēji no visa Madonas novada. Madonas novada tūrisma saimnieku tikšanās pirms vasaras sezonas jau ir kļuvusi par ilggadēju tradīciju. Satiekoties var iepazīt nozares kolēģus un gūt personisku pieredzējumu kādā no Madonas novada tūrisma galamērķiem un informēt citam citu par vasaras sezonas aktualitātēm. 

""Ezernieki" ir Lubānas puses tūrisma maršruta būtiska sastāvdaļa, vidēji gadā izmitinot vairāk nekā četrus tūkstošus viesu. Taču veiksmīga darbība iespējama, strādājot savstarpējā sadarbībā ar apkārtnē esošo apskates un tūrisma vietu saimniekiem. Tāpēc liels prieks bija uzņemt tūrisma jomas pārstāvjus, lai parādītu, kā saimnieko "Ezerniekos" un pastāstītu, kādas ir "Ezernieku" darbības pamatvērtības," stāsta Dzintra Stradiņa, LVM tūrisma un atpūtas centra “Ezernieki” pārzine.

Katrs tūrisma vietas saimnieks un darbinieki bieži no viesiem saņem jautājumus par brīvā laika pavadīšanas iespējām tuvākajā apkārtnē. Tāpēc šī tikšanās ir arī laba iespēja koncentrētā vizītes formā rast atbildes uz šiem jautājumiem.

1271012723.1165 0944024001683803527

""Ezernieki" ir viena no kvalitatīvākajām atpūtas vietām ne tikai Madonas novadā, bet arī plašākā reģionā. Šeit viss ir roku rokā – vide, dizains, plašs pakalpojumu klāsts un augsta kvalitāte. Ļoti liela vērtība ir uzņemšanas kapacitātei, īpaši novērtējam lielo labiekārtoto istabu un gultas vietu skaitu, nodrošinot izguldīšanu 80 viesiem,” stāta Sanita Soma, Madonas novada Centrālās administrācijas Attīstības nodaļas tūrisma darba organizatore.

Šoreiz tikšanās dalībnieki varēja iejusties viesu lomā un bez "Ezerniekiem" apmeklēt arī citas aizraujošas vietas Lubānas pusē: tepat kaimiņos topošo kempingu vietu Lābānkrogs, putnu dārzu Rozas, kas atrodas vien pāris kilometru attālumā no Ezerniekiem, pabūt netālu esošajā Lubānā, kur atrodas nesen atklātā Broņislavas Martuževas piemiņai veltītā Dzejas klēts, kā arī vietas, ko iesakām aktīvās atpūtas cienītājiem – jaunizveidoto Lubānas mototrasi un aktīvās atpūtas centru Aborieši. Savukārt piepildītās dienas noslēgumā ikvienu laipni uzņēma Lubānas vīnotavas saimnieki.

Lubānas puse kopumā ir izcili kolorīta vieta Latvijas un arī Baltijas valstu ceļotājiem, kur nesteidzīgi pavadīt brīvdienas. Tūrisma iespēju piedāvājums ir vispusīgs, sev piemērotu atpūtas veidu var atrast gan zinātkārie, gan aktīvās atpūtas cienītāji. 

 

citi raksti no šīs kategorijas

Skatīt visu
Bērnudārza izlaiduma svinības Rūķīšu mežā

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē aicina – svini bērnudārza izlaidumu kopā ar mums! Bērnudārza izlaidums ir īpašs notikums ikviena mazā absolventa dzīvē - tas vēl...

“Ezerniekos” ierīkota rotaļu istaba bērniem

Atsaucoties LVM tūrisma un atpūtas centra “Ezernieki” viesu ierosinājumiem, atpūtas centrā ierīkota rotaļu istaba bērniem, kur mazākie “Ezernieku” viesi turpmāk varēs darbīgi un...

Vairāk nakšņošanas vietu LVM tūrisma un atpūtas centrā “Spāre”

Uzsākot jauno tūrisma sezonu, “Spāres” namiņos un istabās turpmāk varēs nakšņot vairāk viesu.  Palielinot gultasvietu skaitu, tagad ”Spārē” kopā iespējams nakšņot līdz...

profils

izvēlne

Vizuālie iestatījumi
izvēlne
profils

Krāsu uztvere

Teksta lielums