Jaunmoku pils parkā norisināsies "Rudens tirdziņš"

23.09.2021 16:09

 

amatnieku tirdzins mazaks

 

Svētdienā, 3. oktobrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 LVM Jaunmoku pils parkā norisināsies "Rudens tirdziņš". Tirdziņā varēs iegādāties dažādas pašmāju ražotāju preces, gardumus un noderīgas lietas visai ģimenei.

Mājražotāji, amatnieki, stādaudzētāji, skaistumlietu, veselīgas pārtikas ražotāji un lietišķās mākslas meistari aicināti pieteikties tirdziņam līdz 1. oktobrim, sūtot pieteikumu brīvā formā uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi “Rudens tirdziņš”. Tirdziņa nolikums pieejams Jaunmoku pils mājas lapā www.jaunmokupils.lv. Papildus informāciju par tirdziņu var iegūt, zvanot pa tālruni 26187442.

Vienlaikus 3. oktobrī LVM Jaunmoku pilī un parkā risināsies “Mājas kafejnīcu dienas” - iespēja caur īpaši gardiem un neparastiem ēdieniem un to pavadošajiem stāstiem iepazīt pils vēsturi, parku un muzeja programmas.

majas kafejnicu dienas3

“Mājas kafejnīcu dienas” apmeklētājus aizvedīs īstenā garšu ceļojumā, aicinot meža pirmatnīgumu izgaršot brieža gaļas zupā ar uz uguns liesmas pašu ceptu rudzu maizi, pils parka krāsainību nobaudīt krāšņās pankūkās, bet pils eleganci – gardā Aleksandra kūkā.

Tāpat šai dienā apmeklētāji varēs apskatīt Jaunmoku pils muzeju, iepazīstot jūgendstila un Meža ekspozīcijas, klausīties audiogidu, makšķerēt pēc seno laiku metodēm, izbraukt ar laivu pils dīķī, piedalīties orientēšanās spēlēs “Pēddzinis” un “Sveiks, Kaimiņ!”, spēlēt Meža šahu un Meža kroketa spēles, izkalt savu laimes monētiņu un parkā baudīt izstādes – “Parku labiekārtošanas plāni” un tēlnieces A. Poikānes izstādi “…dabiski…”.

citi raksti no šīs kategorijas

Skatīt visu
Mazo dārznieku skola aicina uz otro nodarbību - Putniem pa pēdām

Mazie dārznieki, vai esat gatavi otrajai izzinošajai nodarbībai darbā? Aprīli izsenis aizvada putnu zīmē, jo tad esam sagaidījuši atpakaļ gājputnus, varam doties dabā saklausīt...

Aktīvo ģimeņu diena LVM dabas parkā Tērvetē

LVM dabas parkā Tērvetē 20. aprīlī notiks ikgadējā aktīvo ģimeņu diena “Cibric, cibric uz mežu”! Šajā dienā aicināts piedalīties ikviens aktīvas atpūtas un sportiska dzīves veida...

profils

izvēlne

Vizuālie iestatījumi
izvēlne
profils

Krāsu uztvere

Teksta lielums