Jaunmoku pils piedāvā jaunu programmu “Pils parka putnu stāsti”

07.02.2024 16:02

No februāra Jaunmoku pils saviem apmeklētājiem piedāvā jaunu programmu "Pils parka putnu stāsti". Programmas ietvaros iespējams doties pastaigā pils parkā, papildinot tajā izvietotās putnu barotavas un, ar binokļu palīdzību vērojot, iepazīt Jaunmoku pils parku un tajā esošos putnus.

Aizsākums programmai ir šī gada janvārī notikusī "Ģimeņu diena", kuras laikā notika kopīga pastaiga un putnu vērošana parkā. Turpmāk ikvienam apmeklētājiem ir iespēja to baudīt kā ikdienas izklaides un izziņas programmu gan individuāli, gan kopā ar ģimenēm, draugiem.

Gida pavadībā apmeklētāji var doties izzinošā pastaigā, kurā kopīgi vēro, atpazīst un iepazīst parkā mītošos putnus. Tālāk esošo putnu vērošanai tiek izmantoti binokļi. Ziemas laikā īpaši uzmanība ir jāpievērš arī putnu barošanai. Parkā ir izvietotas vairākas barošanas vietas, kuras pastaigas laikā ar gardumiem papildina arī programmas dalībnieki. Programmas noslēgumā pils iekštelpās tiek baudīts Meža dzēriens un pārrunāts redzētais, kā arī var turpināt iepazīt putnus, noklausīties stāstu vai uzspēlēt spēli.

Individuālajiem apmeklētājiem, kuri vēlas doties pastaigā bez gida, ir iespējams saņemt programmai paredzētos binokļus, barību putniem un norādes, kurām sekot pils parkā.

Programmas cenas individuālajai pastaigai ir 5 EUR grupai (līdz 5 personām); kopā ar gidu – dalības maksa 2.50 EUR un gida pakalpojumi 15 EUR (grupai līdz 10 personām).

Programma ar gidu jāpiesaka iepriekš pa t. 26187442 vai Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Latvijas Goda ģimenes apliecības "3+ Ģimenes karte", LT (Šeimoskortelė) vai EST (Perekaart) ģimenes kartes īpašniekiem tiek piemērota 20% atlaide dalības maksai.

Tiekamies Jaunmoku pilī!

citi raksti no šīs kategorijas

Skatīt visu
Jaunmoku pilī latviskās noskaņās skanēs Mārča Auziņa solo programma

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā pulksten 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo koncerts.  Svētku noskaņai...

Mazo dārznieku skola aicina uz otro nodarbību - Putniem pa pēdām

Mazie dārznieki, vai esat gatavi otrajai izzinošajai nodarbībai darbā? Aprīli izsenis aizvada putnu zīmē, jo tad esam sagaidījuši atpakaļ gājputnus, varam doties dabā saklausīt...

profils

izvēlne

Vizuālie iestatījumi
izvēlne
profils

Krāsu uztvere

Teksta lielums